Για αξέχαστα Events

Ειδικά Events

Για αξέχαστα Event

Διάφορες Εκδηλώσεις

Eίμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε κάθε πελάτη μας, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες  με έμφαση στην λεπτομέρεια.

Μενού
Μενού Catering
Είναι η ημέρα σου

Για ιδιαίτερα Event

Οι αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, μαγειρεμένες με σεβασμό και μεράκι δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Το προσωπικό μας, κατάλληλα καταρτισμένο, βρίσκεται πάντα δίπλα σας προκειμένου να σας προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Μενού
Μενου Catering
Αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια

Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Catering

Διαλέξτε εσείς το μενού που σας ταιριάζει ή συμβουλευτείτε μας για σκέψεις, ιδέες και προτάσεις που θα μεταμορφώσουν την εκδήλωσή σας σε μια γευστική πρόκληση. Το κάθε μενού συνοδεύεται από την αντίστοιχη διακόσμηση, εξοπλισμό και ατμόσφαιρα. Το εξυπηρετικό, άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας βοηθά στο να μετατρέψουμε την εκδήλωση σας σε μια εκδήλωση ξεχωριστή, αλλιώτικη από τις άλλες που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας.

Απογειώστε την εκδήλωσή σας προσφέροντας στους καλεσμένους σας ευφάνταστα και γευστικά cocktails, με επαγγελματισμό και συνέπεια από τη The Bar Institute. Αν επιθυμείτε να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στη εκδήλωσή σας.

Προσφέρουμε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και υπηρεσιών και αυτό είναι δέσμευση μας.

Το "Freddopolitan Catering", μελετά τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, φροντίζοντας πάντα με ευελιξία και συνέπεια να δημιουργεί για εσάς, μοναδικές στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις!